Apr
08
When: Saturday, Apr 8, 2017, 9:00AM - 1:00PM
Where:

700 Van Ness Ave Fresno, CA

 

District 5230 President Elects, their board members and committee chairs are encouraged to attend at the new and exciting BITWISE Campus!

BITWISE INDUSTRIES CAMPUS
700 Van Ness Ave.
Fresno, CA

For more information please contact
HanfordSunsetRotary@Gmail.com

######################

CLTA Schedule / Speakers

Saturday, April 8, 2017
7:00am to 8:00am – Celeste A. Barron arrives at Bitwise to begin setup (1 hr)

8:00am to 8:30am – Speakers arrive to set up classrooms / Laptops connections, etc. (30 min)

8:30am to 9:00am – Registration / Continental Breakfast (30 min) Main Lobby

9:00am to 9:05am – Welcome / Introduction to Program (5 to 7 minutes) Auditorium
• Celeste A. Barron to emcee program

9:05am to 9:30am – Leadership Keynote with Irma Olguin Jr. (25 minutes) Auditorium

9:30am to 10:30am – Membership Round Table (30 min) Classroom 1
• Mike Andritch will pick five specific clubs to take to Classroom 1
• Any clubs not chosen will stay in auditorium

9:30am to 10:00am – Retention Plan (30 min) Auditorium
• Nina Clancy to present this program
• Program will focus on retention topics in Priority #1 book

10:00am to 10:15am – Public Relations (15 min) Auditorium
• Trevor Lewis and Cody Stephens to present Branding Resources and MyRotary.com (7.5 min)
• Peter Fortuna will present regarding social media (7.5 min)

10:15am to 10:30am – Break (15 min)

10:30am to 11:30am – Breakout Sessions (1 hr each)
• Classroom 1: 10:30am to 11:30am o Community Service with Mike Clancy (30 min) o Vocational Service with Lora Owens (30 min)
• Classroom 2: 10:30am to 11:30am o Rotary Foundation with Shirley Grace (1 hr)
• Classroom 3: 10:30am to 11:30am o Youth Exchange with Troy Brooks (1 hr)
• Auditorium: 10:30am to 11:30am o Leadership Meeting with Art Gaffrey and PE’s Only (1 hr)

11:30am to 11:40am – Break (15 min)

11:40am to 12:00pm – Syrian Projects (20 min) Auditorium
• Ilge Karancak-Splane to present various Syrian Projects

12:00pm to 12:15pm – Closing Remarks (20 min) Auditorium
• Closing Thoughts / End of Year Gala reminder with Yavuz Atila & Kevin McWilliams (7.5 min)
• Closing Thoughts and Thank yous with Art Gaffrey (7.5 min)

12:15pm to 1:00pm – Lunch – (45 min) Main Lobby
1:00pm to 3:00pm – Business Meeting Registration (45 min) Auditorium

Updated 4/6/2017 6:41 PM

CLTA Schedule / Speakers 

Saturday, April 8, 2017 

2:00pm to 3:00pm – District Leadership Business Meeting (1 hr) Auditorium
• District Resolutions
• Election of Representatives for District 5230 and Zones 25/26

3:00pm – Adjourn
3:00pm to 4:00pm – Post-event Clean Up with Celeste A. Barron
4:00pm to 7:00pm – Celeste A. Barron goes home to drink heavily


Contact Info for Planning Committee:

  • Celeste A. Barron, CLTA Chair Rotary Club of Hanford Sunset 
  • Nina Clancy, CLTA Co-Chair Rotary Club of Visalia County Center 
  • Mark Daniel, CLTA Co-Chair Rotary Club of Hanford Sunset

Updated 4/6/2017 6:41 PM